Tuesday, December 30, 2008

shy cecem

Jeng Jeng Jeng ! gambar nih adalah karya editan kami yang keempat.hee. sekali lagi, shy menjadi mangsa nya. kenapa ? kerana, shy adalah idola dan telah officialy-nya menjadi model kami.yeeeeaaahhh ! jangan salahkan kami, kerana shy sendiri yang memberi kebenaran kepada kami untuk mengwar-warkan diri nya kepada seluruh rakyat malaysia bahawa dia memang cecem ! ahaha. ntah la afyq ~ uuupppppsss uuupppppsss uuupppppsss !! :)



TENTANG GAMBAR - 4TH EDITION
LOKASI - FOOD COURT ALAMANDA

gambar ini kami candid semasa shy sedang sakan berbual dengan rakan baiknya, elmi.kami sengaja meng-candid gambar shy ini kerana semasa itu tahap kebosanan kami telah mencapai tahap kritikal (maximum) selepas perut kekenyangan makan waffle yang dibelanja oleh shy, terima kasih shy ! hehe. lepas je kami candid gambar die neh, dengan tiba-tibanya, dup dap dup dap , kami berasa kepelikan apa sebenarnya yang di buat oleh nya ? haha.

untuk meleraikan kekusutan, sebenarnya dia sedang azan la. ahahha.dia azan free of charge, tidak perlu bayaran untuk semua umat islam berbuka puasa. yeeeaahhh ! maaf shy ! hehe.kepada semua peminat-peminat shy di luar sana : jadikanlah shy ini sebagai teman anda kerana dia sangatt baik hati dan di hormati. cak cak cak ! btw, tenkiu to shy kerana telah membelanja kami b4 makan waffle stop masa tuh ek. nyamni cap ehh !! nyamni cap ehh !! ahaha :)

Monday, December 29, 2008

Uuupppppsss3 ?

uuupppppsss uuupppppsss uuupppppsss ? apakah itu ? tentu ramai yang tidak tahu akan kejadian uuupppppsss uuupppppsss uuupppppsss itu sebagai trademark kami kan ? haha.okelah, di sini kami ingin menerangkan kepada anda semua tentang trademark kami itu.

kejadian trademark uuupppppsss3 itu terjadi apabila kami berdua kebusanan semasa berada di taman NYAMUK pada 17 dec yang lalu dan mengenakan mean & shy tentang date mereka yang agak terganggu.uuuppppppsss3. kami pun kurang mengerti dan faham bagaimana trademark ini buleh terjadi. mungkin kerana kubusanan kami yang telah menggugat fikiran kami sehingga membuat trademark yang sedemikian. haha. ntah la afyq ~ uuupppppsss uuuppppppssss uuuppppsss !! :))

dan cara kami membuat trademark uuupppppsss3 itu bukan calang-calang orang buleh buat ye. hanya kami berdua dan mereka yang telah melihat sahaja yang boleh melakukannya. haha. di dalam video camni cap ehh yang kami kendalikan semasa berjalan di bb 18 dec yang lalu, kami telah menyelitkan & mengenterpremkan diri kami dgn mempromot juga trademark kami.silalah ke blog camni cap ehh untuk melihat kami mengendalikan rancangan tersebut. haa jangan macam - macam ! haha kepada shy & elmi maaf ye kerana telah merosakkan rancangan anda :D

kami tersangatlah tidak menyangka dan amat terharu kerana ramai individu antaranya rakan-rakan elmi atau bemy secara terang-terang telah ikut cara kami membuat uuupppppsss3 apabila keluar lepaking bersama kami. antaranya pastilah shy. die buat amatlah tidak boleh blah ye. ahhahaha. selain itu, kak fara juga, lihin ?? dan beberapa individu laen yang kami tidak tahu bahawa mereka lakukannya atau tidak.. haha papepun terima kasih di ucapkan. teruskan menyokong kami. uuuuppppppsss uuupppppsss uuupppppsss !! haha :))



LOKASI - DI TEPI SAWAH , MERSING

UUUPPPPPSSS ! UUUPPPPPSSS ! UUUPPPPPSSS !

Saturday, December 27, 2008

Tidak Diduga



TENTANG GAMBAR - 3TH EDITION
LOKASI - BUNGALOW MERAH RANTAI ART EVENT

wuuuuuuttt. burukkan muka masing-masing?? ahahha.tapi takpe. yang penting gamba ni hot sebab ada 'kami' disitu.dua dari kiri ialah pangacara camni cap ehh iaitu shy'rul afneyzam && mohd zulhelmie,di tengah-tengah merupakan cameraMEAN semasa kami mengacarakan rancangan camni cap ehh iaitu shameen azmi. dan 2 cumilan yang terakhir merupakan kami adlyna azmi & puteri afeeda ayu :)

akibat bosan semasa menunggu hujan berhenti untuk wani ardy menyanyi secara live di bungalow merah rantai art event 14 dec lalu, kami pun mulakan la projek dengan membuat muka yang amat tidak boleh blah. seperti di atas ! haha. muncung 78cm pjg tuhh.dan kenyataan untuk rambut kami adalah semuanya ORIGINAL ! adakah anda percaya ??? wuuuutt.sebarang pertanyaan boleh la di tujukan kepada kami melalui myspace, facebook atau ym :)

adakah shy kacak ? elmi handsome ? mean cun ? lynn cumil ? ayu lawa ? selepas melihat gambar ini ????haha. anda yang tentukan :)

Wednesday, December 24, 2008

Monolog Pantai Bersama Wani Ardy



TENTANG GAMBAR
LOKASI - BAGAN LALANG

relax saje.kami bersama pengacara camni cap ehh lepak bersama wani ardy di bagan lalang 22 dec, isnin lepas.gile best! terima kasih kpd shy kerana dh bersusah payah cari kereta semata-mata untuk join wani ardy di pantai.wahhh.&& kesusahan shy mmbantu kami berbaloi apabila kami semua dapat lepak dgn wani sambil berjaming.wuhuu.

nantikan video lagu wani ardy di youtube untuk menyaksikan kami (lynn,ayu,mean,elmi,shy && dada) bersama-sama wani menyanyi dan menari dalam lagu knock knock wonderment, broken && stamp collector. wahhh. keterujaan melanda.haha.&& nantikan juga video blog terbest edisi bagan lalang bersama wani ardy di blog camni cap ehh yang akan datang.tunggguuuu !

satu hari dapat lepak dgn wani.memang tak disangka.tak rugi kami datang jauh-jauh dari nilai semata-mata nak jumpa wani.haha.thnx to muaz juga sebab bagi pinjamkan kereta anda.hehe.tapi lagi menggembirakan, kami dpt num phne wani !! jeng jeng jeng ! nak?? minta sndri.hahaha



HOO HOO SEK GAA ! :)

maaf kerana kami tidak dapat meng-upload video nyanyi bersama wani ardy atas kesilapan teknikal,video tu ada pada elmi.kalau kami dapat semula video itu akan diserta mertakan meng-uploadnya.terima kasih ! :)

Friday, December 19, 2008

Tektonik Afneyzam

Align Right video

TENTANG VIDEO
LOKASI - RUMAH DESA KOLEJ, NILAI (AYU)

yeeaahh.itu abang kami.tektonik baek punya! jeng jeng jeng!sgt comel.dia telah dibuli oleh kami pagi td, pada jam 330pg. wwwuuuuuutt.teramat la cute wahai afneyy. hahahaha!

pada anda semua, video ini hanya akan dipaparkan di blog ini selama seminggu sahaja.kami tidak mendapat kebenaran oleh tuan pny video untuk mengupload video ini di sini.jadi sila lah tengok puas-puas dan terus membuka blog kami.kerana di sini sahajalah anda semua akan mampu berGELEK ketawa dengan pelbagai video dan gambar editan dr kami. :)

*abg kami atau nama sebenarnya shy'rul afneyzam telah memberi kebenaran kepada kami pada 22dec08,isnin berwaktukan masa dalam lingkungan 3-4 ptg untuk membiarkan sahaja video tektonik di atas ini & tidak perlu mendelete-nya.yeeeaahhh ! 100% ditanggung benar :)
post ; 25dec08 12.44am

Lets Eat Octopus Wif Leg



TENTANG GAMBAR - 2ND EDITION
LOKASI - FOOD COURT KLCC

sepertimana yang anda lihat model di dalam gambar diatas ini ialah shyrul AFNEYzam. gambar ini telah di-candid semase beliau sedang asyik memakan octopus with leg. oh! sungguh zek. setelah ditafsir semula, baru kami perasan. seorang wanita telah terselit semase peng-candid-tan gambar ini. dan secara tidak sengaja. kami telah melabelkan wanita itu sbg SHYmeen azmi.


uuupppppsss! uuupppppsss! uuupppppsss!


kepada tuan punya gambar, harap maaf jika gambar ini telah ditukarkan jantina.
dan memasukkan wanita yang tidak bersalah itu. (;
dan jangan silap tafsir ye rakan-rakan, semasa beliau memakan octopus itu,beliau sedang menikmati keenakannya, sehingga tidak sedar akan kami meng-candid gambar tersebut.
tapi takpe, afney masih kelihatan cecem walaupun telah memakai crown && mempunyai misai kuntut itu. haha. :DD

Kami Masih Baru

Welcome To uuupppppsss ! uuupppppsss ! Production Blog.

tujuan kami membuat blog ini adalah untuk merosakkan gambar
mereka-mereka yang merasa diri mereka handsome, cantik, cun,
comel, kacak & sebagainya. muahahahah. sorry la pade spe2
yg gambar mereka terselit dalam blog neh.hehe.harap anda semua tidak
salah sangka akan kedatangan blog ini.ianya hanya gurauan semata-mata.
tiada kene mengene antara hidup ataupun yang mati.
:DD


sebelum blog ini dicipta, kami hanya mempromot gambar-gambar yang telah
kami edit dgn "cantek" di dalam facebook. && gambar-gambar itu
mempunyai satu album khas yang senang untuk rakan-rakan yang telah mengenali
kami, melihat gambar-gambar itu.mereka juga telah membuatkan kami
ingin mencuba benda baru, dgn mencipta upppps upppps blog sambil
mempromot karya ciptaan kami dgn comment-comment yang telah diberikan.
*gambar-gambar yang di edit merupakan gambar yang telah di candid semasa
mereka dalam keadaan tidak sedar. muahahaha :D


special thanks to elmi, shy, mean, kerry, jeju, farah, rynn && sesiapa shj yang telah terlibat
dalam mengomment gambar kami di facebook & telah memberi kami suntingan dalam
mengedit gambar-gambar dgn kreatif ! dan kemungkinan besar, gambar-gambar yang
telah tersebar dalam facebook itu akan di deleted. dan kami hanya mempromotnya disini.
sebarang pertanyaan sila direct ke myspace kami yang tertera di bhgian blog
di hadapan. time kaseh ;)



TENTANG GAMBAR- FIRST EDITION
LOKASI- BUNGALOW MERAH RANTAI ART EVENT

gambar di atas merupakan wajah incik shyrul afneyzam bersame
rakan karibnya, mohd zulhelmie.wwuuuuuutt.semasa ini mereka
berada di taman peliharaan haiwan-haiwan jinak di rantai art event yang bertarikh 14 dec 08.mereka berdua tersangatlah menyayangi haiwan && sanggup membiarkan
apa sahaja jenis haiwan hinggap di badan mereka.haha.
kami tahu akan keburukan gambar ini akan menjejaskan prestasi populariti
mereka.&& untuk pengetahuan anda semua, incik afney & incik zul merupakan
pengacara rancangan CAMNI CAP EHH! yang telah mula
mengerbangkan sayap mereka dgn membuat blog spt kami.kami ini
merupakan adik didikan mereka.jika ingin melihat kami dalam vdeo camni cap ehh episod baru, nantikan dalan blog, camni cap ehh! ;)

Selamat BerGELEK Ketawa !