Wednesday, December 30, 2009

LynYuIzAck - lynyuizack.smugsmug

haa jangan ingat warga Smugsmug ada dua je. ada empat sekali lagi EMPAT okay? haha bukan perempuan tetapi lelaki. alahh nak cari geng perempuan susah. sebab semua bajet hot. malu nak letak smugsmug dekat display name. kan kan? tak heran lah. ada empat orang ni pun dah cukup untuk smugsmug. dulu ada dua je iaitu Lynn.Smugsmug dan Ayu.Smugsmug. sekarang? jeng jeng jeng. bertambah lagi dua jejaka hott ! hahaha Muiz.Smugsmug dan Zack.Smugsmug. pehh korang memang smugers betul la. sepsep pelepak pelepuk :D

perasan tak perasan tak? display name Myspace Lynyu dah bertambah. jadi lebih panjangggg. Lynyuizack ! kedalam tak? eh kejap. dorang bukan boyfriend kami. tidak tidak. dorang hanya lah geng Gossip Borl (boy+girl :p) yang sangat suka bergossip. tak gitu Cik Muiz ? Cik Zack atau Kirin? hahah selain itu, dorang juga gila tak boleh blah. suka buat lawak dan sangatt sangatt sporting. pandai tak Lynyu cari smugers ? haaa see the legs lah kawan. haha

mai tgk Lynyu prtsc :D


Lynyu's Myspace dah jadi Lynyuizack's Myspace :p

Lynn.Smugsmug's Myspace

Ayu.Smugsmug's Myspace

Muiz.Smugsmug's Myspace

Zack.Smugsmug's Myspace

can you see? cara gila tak? sporting tak? korang nak ke buat macam dorang buat? taknak kan. dah tahu dah :p haha actually, Muiz dan Zack sendiri yang menawarkan diri untuk menjadi Smugers Lynyu. Kami tak paksa. "you all cool lah brader" haha

kadang kadang terasa juga macam kami ni memaksa dorang jadi kebudak budakan macam kami. tapi semalam kami dah tanya sendiri kepada tuan punya myspace "tak kisah ke ktrg suruh letak smugsmug ni semua?". Dengan selamba, dorang jawab "kisah? buat apa nak kisah". smugsmug :->

Smugsmug dah macam comunity pun ada. tapi tak dapat lah jep. setakat empat orang pun nama dah panjang lebar. lagi kalau comunity. nak letak berapa panjang display name? >.<

ps : harap maklum. semua ini tidak kekal pun. saja buat untuk merapatkan lagi silaturahim sesama myspacer. Lynyu tetap Lynyu weh


jyeaaa. caya dohhh tapi tapi , Muiz dan Zack bila korang nak add sesama sendiri? :p hahaha

Wednesday, December 16, 2009

si BUDARK PAVI

hai kami kembali menggugatkan keadaan. haha tapi kali ini, kami taknak post video kami sebab kami tak ada video baru *gelak eh? tunggu lah korang kalau kami dah jumpa nanti. blah* haha harini kami nak post video Camni Cap Ehh (CCE). yang semalam kami post dekat bulletin Myspace tu. pada budak budak Lynyu pasti dah tengok. ada yang tengok tapi malas comment, ada yang tengok dan comment menyebelahi kami, ada yang tengok dan comment menyatakan seperti tidak puas hati dan mungkin ada yang tak tengok langsung. apa apa sajalah. sekarang kami nak post dekat blog pula. nak bagi semua tengok *HA-HA-HA-HA ketawa jahat*

bukan mahu cari gaduh atau musuh, tapi hanyalah untuk suka-suka. kami juga nak tengok feedback korang lepas tengok video ni dan sebab kenapa suka sangat lepak dekat Pavi lama lama? mungkin sebab korang rasa korang HOT? sebab tu ramai pandang. padahal korang tak tahu orang semua pelik korang menyemak dekat entrance atau toilet Pavi lama-lama :p haha itu kata kami dan mereka. anda kata bagaimana? :D


harap tiada yang sentap dengan Lynyu mahupun CCE ya? segala tidak puas hati boleh lah email kami terus di lynyuwonderment@yahoo.com tak pun comment je dekat Myspace Lynyu lagi senang. sebab kami tak buka email pun :p haha

SmugSmug

ps : kitew ta na lepas niew ramai yank jadiew 'haters' Lynyu pulax bulewh? kitew maen maen jew post video niew. uat bahan gelak korank. angan marawh kitew berduew yew? cayunx korank cangat cangat lorh
-_______________________________________-" hahaha

Saturday, December 12, 2009

fuhh !

Agak lama kami tak post dan buka blog ni. sebab takda (??) bahan nak post kan. tapi takpe, harini kami dah nekad akan terima apa sahaja feedback yang bakal menjelma. ceh ayat haha kami nak post video yang agak *agak lah* biadap sedikit. sebab kami ada menyebut pasal beberapa perkara yang kami rasa perlu kami bahaskan dalam video tu. sebab mereka yang mulakan dulu. jadi Lynyu balas lah. tak puas hati lagi ? Haha :))

tetapi lek Lynyu , jangan khuatir. orang-orang yang dimaksudkan itu mungkin tak akan buka blog tadika korang ni lahh. diorang kan hebat. *cerita lain* lupakan lupakan. heheh



okay. tu dia. agak sangkut sangkut dan blur kan. biasalah Myspace
actually kami dah banyak kali record dekat Facebook.
eh kejap " we're not myspacer but we're facebooker " hahaha :))
tapi asyik tak boleh save je. dah lah tu, ada dua video yang kami delete
sebab takut kene saman betul betul haha

lek lek. asalkan korang faham okay lah kan? hehe :)

ignore lahh pape yang kami cakap dalam tu. banyak merepek
yelah , tajuk pun melepaskan rindu. chill lahh kawan

SmugSmug

Sunday, November 29, 2009

Engaged :)

YAY! kami dahhh Officialy menjadi Tunang =)

haa cincin sama okay? Gila tak? Macam serius en en en? hahaha :D
Jangan jealous. Lynyu Officialy Engaged =)

Monday, November 23, 2009

KAMI KEMBALI

Okay. Tadi baru lepas jumpa dan lepas rindu serindu-rindunya. Bak kata sorang individu di Facebook, "Jejak Kasih" pfffftttttt* JEALOUS ! Haha :D untuk kali ni jumpa kami takde banyak video. actually dah buat beratus kali. entah kenapa Facebook masalah. susah nak record and save video. ada yang kami dah record, terpaksa delete sebab ada beberapa part yang agak censored kan. Tetapi, DENGAN JUJURNYA KAMI MENYESAL DELETE VIDEO-VIDEO TUU ;(

haihh apa nak buat. benda dah lepas. kita kena merenung masa depan.
BULAN 12!
ya, itu lah dia HAHAHAHA :D

percubaan meniru Selena & Demi. Agak nak jadi. Cuma terlalu rapat dengan webcam dan cara memegang lipstick terbalik -.-'' tidak mengapa, nanti kami cuba lagi okay? Haha :D

sesi posing bebas :D

LASTLY, KAMI LAH LYNYUUUUUUUUUUUUUU
hallo adik maniss =) Haha

Video nanti okay ?

Saturday, November 14, 2009

away

Maaf kami akan 'stop' update blog 'sekejap'. sekali lagi sekejap sahaja. hal ini disebabkan kami dah lama tak jumpa dan biasalah tiada bahan nak post kan. jadi tunggu jelah 3 4 minggu lagi. insyaAllah nanti kami akan jumpa :)

oh lupa, bulan depan Lynyu dah setahun bersama.
kami buat blog ni pada 19 december 2008 :)

Jumpa Lynyu Smugsmug di season 2 nanti ya.
Hahaha sejak bila pulak Lynyu pakai season season ni :p

Wednesday, November 4, 2009

post 60

wooooooooooooooooott 60 dah ? haha sumpah kami tak tahu nak post apa. so kalau kami bebel je bole tak? sementara masih awal lagi kan pembukaan bulan november ni. haha

kami banyak buka blog orang, semua ada post pasal bulan november. kenapa ha? kami macam blurr je. haha apa special tentang bulan november? pada kami tak ada yang special. cuma kenangan manis yang sentiasa berada di lubuk hati dan fikiran kami. Eh tu bukan bulan disember ke? HAHA teeeeettt! salah tengok celender.

adoi Lynyuu, bila korang nak jumpa nii? sumpah aku dah blank tatau nak cite pasal apa. hahaa nak membahan orang, sapa je yang kene nanti? jengjengjeng.

haaa apa kata korang layan jelah video FEVERET kami ni. pehh memang kedalam do maksud yang tersirat dpd video ni. Haha dannn kami juga nak tujukan video ni khasssssssssssssssssss untuk si dia. ye kau!




Fynn Jamal - Perempuan Curang


Jangan main main do dengan Lynyu. Korang buat lah kami, kami bagi double double punya. Ganas tak? Hahaha ;DD

Thursday, October 29, 2009

beuh

lambat gilaa update. Haha yelah. Lynyu busy doh. Sumpah! gahaha act, kami takde bahan lagi nak update nii. soo , terpaksa lah post Lagu Tanpa Wajah lagi. duh -.- kejap, bila kami nak jumpa lagi? Buat video gila-gila? Haaaaaaaaaa tunggu jelah okay ? aw aw aw..

jadi, lagu post 59 ni, kami nak nyanyi lagu Taylor Swift - You Belong With Me . eheemm. bermakna kah? Hahahaha :D ssssssssshhhhhhh*



SEMARK SEMARK

Wednesday, October 21, 2009

Post Khas Untuk Si M&M

pernah suatu ketika dahulu Lynyu mengenakan satu pasangan ini yang kononnya takda apa-apa. bila tanya je, dua-dua tersipu manja. ceh, poyoooo lah dohhhhhhhhhh.hahaha kalau anda semua masih ingat,kami ada 3 model tetap kan? Shy, Elmi dan Mean. ya, kami pasti semua dah tau model-1 kami, Shyrul Afneyzam / Shy sudah pun taken. haaaaaa sekarang kami nak umumkan seorang lagi model kami yang sudah taken juga. adakah Elmi ? adakah Mean?

JENG JENG JENG

haha . model kami ituuu ada lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, Manager Lynyu : MEAN! clapclapclap * akhirnyaa, gosip yang kami buat tentang mereka sudah pun terjawab. ingat tak masa post video raya kami hari tu.kami banyak cut kan.ya,time macam ni lah best membahan mereka. hahaha saja nak simpan part cut-cut tu :p

video

itu dia sedikit sebanyak tentang M&M yang dapat kami korek masa raya bulan lepas.wahhh gila lama kan.sampai sebulan kami simpan video ni.nak tunggu mereka declare. beuh! sangat penat ye. haha

nak tengok sekarang mereka bagaimana ? prtsc prtsc ! heeeeeeeeeee


AW AW AW AW AW AW AW AW.....
hahaha :D

kepada Elmi? anda bila lagi? gahahaha

Tuesday, October 13, 2009

sambungan

yeah. kembali lagi bersama saya ayu. dan dia lynn. kami lah, lynyu !

haha. tension betul. nk post entry ni terpaksa on volume kuat2. kenapa ? ezry si tembam tu nangis dari tadi. adik adikkkkkkk ;DD

enough la dulu for the membebel part. now's the time for second raya's video. yeah ! korang dah tengok kan yg pertama punya. haha 7 minit lebih. lama tk lama kitorang berceloteh. kalah hunny madu tahu ? *pfffttt*





jeng jeng. tapi video ni takde la take time sampai 7 minit macam yg previous punya. ni pun tk lama sebab banyak gangguan. dengan bunyi bising. abang2 kitorang sibuk nk interframe. haha dengan saudara mara yg pandang2. sumpah segan dooo. tapi takpe. lynyu kannn ;DD mana pernah tau malu. GAHAHA


eh eh perasan something tak ? haha hari ni dah 13 Oct 2009. ayu dah habis exam. yeay !online lah saya 24 7 dalammasa dua bulan ni. jangan jealousssss. so untuk result nanti,bak kata umi ayu, JANGAN TANYA. sebab for sure result teruk. *ceh dah cakap awal2* :DD tapi tula. doakan yg terbaik ye HAHA maaf pinjam blog nk promot cerita

Saturday, October 3, 2009

*lega*

ya setelah dekat dua minggu kami try nak post video raya. akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dapat jugak post hari ni. haha banyak betul masalah. mula-mula ingat nak masukkan je satu satu.ada lahh seseorang ni suruh edit kan. try jugak cari bahan nak mengedit.dah edit, kene tunggu seminggu lagi. baru lah tepat seminggu sekali update kan. dah kami dah malas nak tunggu-tunggu lagi. update je. lantak lah dah seminggu ke belum. hahaha takut minggu depan tak sempat nak post. yelah, Ayu dah minggu PMR. Lynn pula kene study fr exam akhir tahun. mesti busy kan. agaknya tak sempat nak online :p * yelah tu * haha




video

ya jadi itu lah kisah raya kami. haha sungguh tak bole blar kan , siap ade smbung smbung video lain lagi. gahahaha so pandai-pandai lah anda semua sambung video-video ni semua ok ? lagi satu, Lynyu raya rock kan ? takde letak lagu raya pun. hahaha terlupa dooo. tapi takpe, kami raya cara comel sikit lah kan. letak lagu lain dpd yang lain. jangan mara haa . hehe okay selamat menonton
:) smug smug

ps: nantikan video raya kedua kami pula okayy ? geeeee

Monday, September 28, 2009

*ketawa ketawa*

firstly, kami nak minta maaf sebab agak lewat upload video raya pertama hari tuu. insyaAllah minggu depan kami upload ok? ada masalah sikit. sebab kami record gunakan camera & camera phone. so tak boleh edit jadikan satu video. tapi takpa, Lynyu idea selalu bernas kan? kami nak buat kelainan untuk video kali ni. nak edit video-video tu jadi kan satu (tapi tak sehebat camni cap ehh lah) gahaha. mana-mana yang kami record guna camera, kami akan satukan dalam single video. then dalam camera phone maybe kami akan upload dekat blogger je kot. haha tengok lah macam mana nanti. jadi tunggu seminggu lagi bole? smugsmug :)

untuk minggu ni, kami bagi anda tonton video last year Lynyu bersama Elmi Camni Cap Ehh, Manager Mean, Guitarist Lynyu, Ayie & Junior Lynyu, Dada okay? heee semalam terjumpa video ni dalam Youtube :)) comel jugak Lynyu kann. gahaha. dalam video ni kami semua nyanyi lagu In The Ayer - Florida. masa tu memang fofular habis lah kan lagu ni. tapi kami tak hafal pun. chorus pun kami hentam je :)) haha . so ENJOY !



DATE : DECEMBER 2008
LOCATION : WEDDING , MUAR

Wednesday, September 23, 2009

Video Raya Facebook

haaa.kali ni kami nak post entry bout raya lah.haha sorry hari tu tak dapat post.busy sangatt.terlupa! erk.act kami dah record video ni masa raya kedua hari tu.ni dah raya keempat.baru nak post ye?adoi lynyu ni haha



haaa.rakan-rakan di Facebook pasti dah tengok video ni bukan? sebab kami dah tag dekat 20++ orang.tak terlarat kami nak kira satu-satu lah.hehe agaknya nak sampai maximum kot baru kami nak stop tag orang.haha btw thanks kepada sesiapa yang dah comment tu :)

kepada semua kawan-kawan Facebook,Myspace,Msn,Ym,Skype & Tagged.
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN :)

ps: bape banyak kali nak wish pun tatau. HAHA


nantikan video raya full version lynyu smugsmug okayyy

Sunday, September 20, 2009

Kisah Raya Pertama

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

how's your raya guys?everythin okay?banyak dapat angpau? HAHA

hari ni first raya kan.so lynyu dapat jumpa!yay.we loikeeeee.haha.macam biasa lah kalau dah jumpa rumah takkan sunyi,memang tak boleh duduk diam,battery camera akan cepat habis,gigi sentiasa terbuka luas dan macam-macam lagi lah.macam tak kenal pula lynyu kan? smugsmug :->

ok.meh kami nak cite pasal raya pertama ni.tadi kami jumpa lewat lah juga.bukan pagi raya.ayu pergi rumah omak dia dulu.lynn duduk rumah tidur dulu.hahaha.dalam pukul 4 baru pergi rumah abib (atok kami) dan lynyu jumpa disana.sampai-sampai je dah mencacap.hehe mengumpat orang sini sana,tengok video (tuuuutt) dan kutuk-kutuk.ehemm finger fakap you! hahaha *tak pasal-pasal* maaf bukk.

lepas tu,terus buka acer crystal eye webcam then biasa lah macam tak paham pula.dah buka benda tu kalau tak meng-snap gambar apa lagi kan.kalau takda gamba baru masa jumpa bukan lynyu lah namanya tu :p

macam-macam khazanah gambar yang kami snap.tapi untuk malam ni.dua je lah kami upload.nak upload semua menanah jari nak tekan haha :)



haa.yang ni pula dengan manager kami. MEAN / M&M haha


wee.comel kan?haha.baju raya baru tuuuuuuu.aw aw aw..hehe.walaupun kami semua tak sedondon pakaiannya.tetapi tengok lah rambut gaga kami.ehemm kami geng the gaga's ok? :D

baiklah,untuk hari ni hanya tu lah yang kami dapat post untuk anda.insyaAllah minggu depan kami akan post video raya lynyu kalau takda pape halangan lah.cewahh haha.nantikan ok?heee.maaf kepada semua kalau kami ada buat salah ke terkasar bahasa ke kan..maklumlah,kami pun manusia biasa juga :) tak lari dari kesilapan.

againnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,,,,

SELAMAT HARI RAYA KAWAN-KAWAN :)

Wednesday, September 16, 2009

pixie we love you <3

Title kami comel kan?aww memang we love you lah Pixie Lott.haha.di sebalik title tu juga lah,kami nak post Lagu Tanpa Wajah lagi nehh.tentu lah lagu peberet Lynyu, PIXIE LOTT - MAMA DO. tau kisah macam mana Lynyu boleh kenal Pixie? haa berbeza cerita kami.

kisah Lynn ;

hari tu tengah bosan-bosan.Lynn pun pergi lah tekan bookmarks dekat atas ni haa, Youtube-Broadcast Yourself. www.youtube.com , lepas tu search Lady Gaga New Songs 2009. sekali keluar lagu Here We Go Again-Lady Gaga terus play. macam biasa lah,Lynn kalau dah dengar sekali,telinga dia kata sedap. terus buka new tab then pergi Youtube Converter To Mp3. dah convert lagu tu masuk laptop.dengar banyak-banyak kali.pastu terbaca comment dekat bawah video tu.ramai marah cakap tu bukan suara Lady Gaga.dengar-dengar balik,memang macam bukan.sebab suara Gaga takda lah kasar macam tu kan.lembut sangat pun tak.

then masih lagi nak kan kepastian,pergi search google lagu tu.macam macam ada! lagu Demi lah keluar pape je semua keluar.pastu click satu web ni.keluar Pixie Lott ! woooooott.dari situ lah Lynn kenal Pixie.terus suka lagu-lagu dia. wee :) Lynn Lott ok?

kisah Ayu ;

masa mula-mula Lynn ada send file kat Ayu lagu Pixie tu. HWGA.Lynn tanya betul ke tu suara Gaga? then Ayu cakap bukan.lepas tu tengah Ym Lynn bagitau tu lagu Pixie. dah lah

lepas beberapa hari, Elmi (abang) bagi lagu Mama Do dekat Ayu.dengar macam sedap.tu yang everyday play.lama-lama dah ketagih dah.dengan clap Pixie lagi kan :p so dari situ lah kenal Pixie Lott.

tergamam,tak dapat pergi Mtv World Stage haritu.ada Pixie tuuuu grr -.-

haaa. jadi tu lah kisah Lynyu kenal Pixie ni.kelakar kan?hehe. takpa. nak baca korang baca lah,taknak takpa.sebab tak penting pun.saja nak type panjang-panjang kan :p

sekarang dipersilakan Lynyu jeng jeng jeng ; MAMA DO



sekali lagi jangan samakan suara Lynyu dengan Pixie. grr Pixie hebat dow ;p

Thursday, September 10, 2009

datang lagi :)

10 sept 2009. wah lagi 10 hari nak RAYA. yea yea! hee
Lynyu berfikir; hmm post apa eh untuk raya nanti? grr haha.

okay, hari ni 10 sept kami nak post Lagu Tanpa Wajah lagi. tau apa lagu yang kami nak publish, hehe lagu di blog kami ni haa. SEND IT ON by DISNEY STARS. haha mereka nyanyi dekat 6 orang, lynyu nyanyi 2 orang je okay? hebat gila kan. aishh. siapa tak kenal
Lynyu Smug Smug

soooo, itu dia lagu nya. haha kami rasa recording kali ni okay dr sebelum ni. lagi terang dan suara ayu jelas dengar kn :)
kami akan lakukan apa sahaja untuk mempertingkatkan segala daya usaha Lynyu.
uuuppppppsss uuuppppppsss uuuupppppppsss!

ps: JANGAN COMPARE SUARA LYNYU DENGAN MEREKA OKAY? haha ;p

Wednesday, September 2, 2009

dengarlah kau (SPECIAL POST)

ENTRY - 50

Title macam nak gadoh -.- actually, title tu bermakna dow. haha sebab hari ni kami nak publish suara kami MEMBEBEL. sanggup dengar? kalau tak sanggup takpa. permintaan Lynyu, korang
KENE DENGAR JUGA! understand? haha

by the way, harap pendengar (ceh) ignore kan beberapa percakapan kami dalam ni. sebab memang takda makna langsung :p ianya hanya lah gurauan dan bebelan yang merapik rapik. kami dah terlampau bosan bosan bosan dan bosan. so jangan lah
terasa, dirasa atau merasa ok? :D

SLOW KAN VOLUME ANDA SEMASA SEDANG PLAY. TAKUT ADA YANG PEKAK PULA NANTI :p

dah dengar? meh baca kejap. benda yang tak penting & penting

TAK PENTING

- Rani Mukerji :p
- Adakah patut Lynn potong rambut seperti Selena Gomez :p
- Blog Lynn :p
- Adakah Ayu patut mendeclare-kan diri dengan CT :p
- Al-ikhsan :p
- Comel :p
- Hamad rawr :p
- Alynn :p
- Patut ke Ayu menghantarnya sekarang :p
- Laptop lembab :p
- Vista-kannnn :p
- VOTE ?! no need :p

PENTING

- Myspacer myspacer ..... :p
- LYNYU TAK HOT . haha :p
- Vocalist The Voks :p
- Elmi dan Shy Camni Cap Ehh :p
- Masuk REMAJA :p
- Tengok blog SETIAP MINGGU :p

haha so itu lah benda yang perlu anda ignore kan dan benda yang perlu disematkan dalam jiwa anda hee sumpah kelaka kan kami membebel? adeyy, LYNYU-KANNNNNNNNNNN :D

Thanks to ; Skype , Mp3 Player , Laptop & Speaker/Headset

without those things,Lynyu takkan boleh call cakap lama² macam tu
(call guna handphone crdt cepat habis maaa) :p

Readers ; ingin bercakap CONFERENCE dengan Lynyu? just adding our Skype. tetapi semuanya tertakluk kepada terma dan syarat :D

AYU : ayu.toyyu
LYNN : lynnlala..

ps: suara Lynyu guna Skype lagi terangkan dari Ym?
Like we said, Skype is more better than Ym laaa :)

Monday, August 31, 2009

31 Ogos 1957 - 31 Ogos 2009


Tanggal tiga puluh satu
bulan lapan lima puluh tujuh
hari yang mulia hari bahagia
sambut dengan jiwa yang MERDEKA !

Yeah. Lynyu dah Merdeka. UUUPPPPPSSS3! haha

HERE WE ARE AGAIN, JUST WANNA TO WISH TO ALL OUR FRIENDS. HAPPY 52TH MERDEKA ! LOVE OUR COUNTRY LIKE WE LOVE URSELF. MALAYSIA IS A WONDERFUL COUNTRY.

KAMI DI SINI LAGI, HANYA UNTUK MENGUCAPKAN SELAMAT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 52 TAHUN KEPADA SEMUA RAKAN RAKAN KAMI. SAYANGILAH NEGARA KITA SEBAGAIMANA KITA SAYANGKAN DIRI KITA. MALAYSIA ADALAH SEBUAH NEGARA YANG INDAH.

haha. siap ada duo bahasa dow. sumpah comel gila kan Lynyu? hehe -.- tapi yang menduka citakan kami tahun ni, kami just celebrate Merdeka depan laptop, online Skype, Ym, Myspace & Facebook je :( sedih kan? kami lagi plus plus sedih. huaaaaaaaaarr

tema Merdeka Malaysia tahun ni, SATU MALAYSIA ! so berbaik baik lah antara bangsa Cina Melayu dan India. kita sama je. kan? haha walau berbeza rupa, warna kulit dan pertuturan tetapi kita tetap,
ONE MALAYSIA =)

MERDEKA MERDEKA MERDEKA !!

ps: maaf sebab Lynyu tak sempat nak rakam lagu kami nyanyi lagu Merdeka. oleh kerana tiada masa dan terlalu sibuk sebab dah nak mula sekolah semula so terlupa nak rakam untuk hari merdeka ni. so sorry ok? apa apa pun. untuk next next week, kami ada bahan untuk anda. jangan lupa tengok :) haha

Love ; Lynyu Smug Smug