Monday, March 23, 2009

CAMNI CAP EHH VERSION LYNYU

yaa. setelah lama kami tidak meng-update blog ini.
mesti korang rindukan? haha. ini semua disebabkan AYU!
muahaha. sebab dia tidak menjalankan tugas dengan sempurna.
tapi takpe!!! kesalahannye telah ditebus dengan video.


haa. mesti korang tertanya-tanyakan,
apa video yang kitorang maksudkan di sini kan?
untuk menjawab semua persoalan di minda korang tu. haa
meh kitorang tunjuk.
haha tapi yang pasti, video ni
hanyalah untuk menghilangkan busan semata-mata.

bak kata 'ongputeh' it's just for fun (:


video
intro: meniru gaya camni cap ehh. HAHA!
kisah: kepentingan kemudahan awam && tujuan kemudahan di buat
dialog: h
entam saje (:
latar tempat: kawasan rumah orang di muar , bulan 1 yang lepas
note: kami sedikit terencat fizikal. harap maklum ! wakakaa :D


video
Papan Tanda!

video
Tiang Elektrik!

video
Jalan Raya!


note: oleh kerana videon terakhir ini. kami telah merosakkan lagu seseorang.
jadi kami tidak akan meng-publish video tersebut && tidak mahu menyinggung mana-mana pihak (:

Friday, March 6, 2009

part 2

teeettt ! entry kali ini , kami akan beritahu anda ape yang terjadi kpd shy selepas dia menekan butang merah di hp nya.. haha .. nak tau ? neh haa .


TENTANG GAMBAR - 11TH EDITION
LOKASI - ALAMANDA, PUTRAJAYA

OHH MY GOD !! shy amek juga laa wanita yang de call dalam gamba tempoh hari. haha mari sama-sama kita baca dialog dia.. " sayang , jangan lari jauh2, penat abg keja ".. bia benar ? ohh tidakk ! sama sekali kami tidak percaya.. haiyaa apa sudah jdik. ngeee adakah wanita itu msih kanak-kanak ? atau sebaliknya ? kita nantikan jawapan nye dalam entry seterusnya yahh ;)

kepada tuan punya gmba, walau siapa pun pilihan anda , semoga berbahagia selalu.. dan kami harap jangan laa dialog yang tertera itu anda lakukannya suatu hari kelak.. *wahh! haha diminta jauhkan nya okeh ;D