Thursday, October 29, 2009

beuh

lambat gilaa update. Haha yelah. Lynyu busy doh. Sumpah! gahaha act, kami takde bahan lagi nak update nii. soo , terpaksa lah post Lagu Tanpa Wajah lagi. duh -.- kejap, bila kami nak jumpa lagi? Buat video gila-gila? Haaaaaaaaaa tunggu jelah okay ? aw aw aw..

jadi, lagu post 59 ni, kami nak nyanyi lagu Taylor Swift - You Belong With Me . eheemm. bermakna kah? Hahahaha :D ssssssssshhhhhhh*



SEMARK SEMARK

Wednesday, October 21, 2009

Post Khas Untuk Si M&M

pernah suatu ketika dahulu Lynyu mengenakan satu pasangan ini yang kononnya takda apa-apa. bila tanya je, dua-dua tersipu manja. ceh, poyoooo lah dohhhhhhhhhh.hahaha kalau anda semua masih ingat,kami ada 3 model tetap kan? Shy, Elmi dan Mean. ya, kami pasti semua dah tau model-1 kami, Shyrul Afneyzam / Shy sudah pun taken. haaaaaa sekarang kami nak umumkan seorang lagi model kami yang sudah taken juga. adakah Elmi ? adakah Mean?

JENG JENG JENG

haha . model kami ituuu ada lahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, Manager Lynyu : MEAN! clapclapclap * akhirnyaa, gosip yang kami buat tentang mereka sudah pun terjawab. ingat tak masa post video raya kami hari tu.kami banyak cut kan.ya,time macam ni lah best membahan mereka. hahaha saja nak simpan part cut-cut tu :p

video

itu dia sedikit sebanyak tentang M&M yang dapat kami korek masa raya bulan lepas.wahhh gila lama kan.sampai sebulan kami simpan video ni.nak tunggu mereka declare. beuh! sangat penat ye. haha

nak tengok sekarang mereka bagaimana ? prtsc prtsc ! heeeeeeeeeee


AW AW AW AW AW AW AW AW.....
hahaha :D

kepada Elmi? anda bila lagi? gahahaha

Tuesday, October 13, 2009

sambungan

yeah. kembali lagi bersama saya ayu. dan dia lynn. kami lah, lynyu !

haha. tension betul. nk post entry ni terpaksa on volume kuat2. kenapa ? ezry si tembam tu nangis dari tadi. adik adikkkkkkk ;DD

enough la dulu for the membebel part. now's the time for second raya's video. yeah ! korang dah tengok kan yg pertama punya. haha 7 minit lebih. lama tk lama kitorang berceloteh. kalah hunny madu tahu ? *pfffttt*





jeng jeng. tapi video ni takde la take time sampai 7 minit macam yg previous punya. ni pun tk lama sebab banyak gangguan. dengan bunyi bising. abang2 kitorang sibuk nk interframe. haha dengan saudara mara yg pandang2. sumpah segan dooo. tapi takpe. lynyu kannn ;DD mana pernah tau malu. GAHAHA


eh eh perasan something tak ? haha hari ni dah 13 Oct 2009. ayu dah habis exam. yeay !online lah saya 24 7 dalammasa dua bulan ni. jangan jealousssss. so untuk result nanti,bak kata umi ayu, JANGAN TANYA. sebab for sure result teruk. *ceh dah cakap awal2* :DD tapi tula. doakan yg terbaik ye HAHA maaf pinjam blog nk promot cerita

Saturday, October 3, 2009

*lega*

ya setelah dekat dua minggu kami try nak post video raya. akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dapat jugak post hari ni. haha banyak betul masalah. mula-mula ingat nak masukkan je satu satu.ada lahh seseorang ni suruh edit kan. try jugak cari bahan nak mengedit.dah edit, kene tunggu seminggu lagi. baru lah tepat seminggu sekali update kan. dah kami dah malas nak tunggu-tunggu lagi. update je. lantak lah dah seminggu ke belum. hahaha takut minggu depan tak sempat nak post. yelah, Ayu dah minggu PMR. Lynn pula kene study fr exam akhir tahun. mesti busy kan. agaknya tak sempat nak online :p * yelah tu * haha




video

ya jadi itu lah kisah raya kami. haha sungguh tak bole blar kan , siap ade smbung smbung video lain lagi. gahahaha so pandai-pandai lah anda semua sambung video-video ni semua ok ? lagi satu, Lynyu raya rock kan ? takde letak lagu raya pun. hahaha terlupa dooo. tapi takpe, kami raya cara comel sikit lah kan. letak lagu lain dpd yang lain. jangan mara haa . hehe okay selamat menonton
:) smug smug

ps: nantikan video raya kedua kami pula okayy ? geeeee